Adliayob – Sebuah Catatan Teknologi

Jun 7, 2010

Server DOWN! Alahai…

Filed under: Berita Symbian — adliayob @ 11:24 pm

Ya! anda tidak salah membacanya. Sesungguhnya server Symbianku.com sekarang sedang DOWN (atau sedang diselenggarakan) sehingga bila? entahlah… Pakcik pun dah ponek nia menunggu. Krusi ni pun haa dah nak terjongket dah nia menanggung boban lobih 100 kilo nih!

Sesungguhnya, inilah ujian yang sangat berat yang pernah saya alami kerana HARI INI DAH MASUK 4 HARI PENUH server Symbianku ni down. Apalah nasib… tapi En. Asri al-Baker sedang berusaha untuk berkomunikasi dengan penyedia ‘hosting’ kami supaya menaikkan semula (atau menerbitkan semula) Symbianku.com yang tergendala sejak JUMAAT lepas. Saya faham dan sangat-sangat mengerti kepada semua peminat yang telah menghantarkan email/sms/twitter kepada saya, untuk anda saya ucapkan jutaan terima kasih dan harap bersabar. Terima kasih semua kerana masih lagi mengunjungi dan sayang kepada Symbianku.com

Buat sementara, kami akan menyiarkan perkembangan terkini server Symbianku di laman blog ini. Sekian.

2 Komen »

  1. salam..
    nak tanye..
    sy guna hp sony w960i.. ade tak installer gps / garmin tuk hp jenis yg sy pakai tu yang boleh sy gunakan scara oercuma.. sy try install garmin yg nokia.. tp xdpt😦

    Komen oleh rehe — Julai 4, 2010 @ 10:20 pm | Balas

  2. bukan down…. symbian memang dah nyawa2 ikan…. symbianku dah ikut jejak langkah guru bahawasanya symbian nih takleh kejar OS lain… bye2 symbian

    Komen oleh symbiang — Ogos 30, 2010 @ 4:20 pm | Balas


Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: